שעועית מחרוזת
שעועית עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 140 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פטריות השריית נוזל, טימין, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו סלט שעועית מחרוזת, מחבת עוף שעועית מחרוזת, ו שעועית מחרוזת & סלט ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
למלא קערה גדולה של מים וכמה חופנים של קרח, להפריש.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת.
מוסיפים קמצוץ כבד של מלח, שעועית ירוקה ופלפלים. מערבבים כדי לפזר את המלח ומבשלים את הירקות עד בהיר עדיין פריך, רק כמה דקות. עם מסננת או כף מחוררת, להסיר את הירקות לקערת מי קרח כדי לעצור אותם מעל בישול. לאחר הירקות מקוררים להסיר אותם נייר מגבת מצופה גיליון אפייה יבש לטפוח.
כדי להכין את הפטריות: בסיר קטן על חום בינוני להוסיף 2 כוסות מים, חומץ, פטריות, שום, טימין, ו 1 כפית מלח. מערבבים כדי לפזר את המלח, לכסות ולבשל על חום בינוני במשך 15 דקות. כבה את החום ותן לו לנוח מכוסה במשך 15 דקות יותר.
לטאטא יחד את החרדל, 4 כפות של הנוזל פטריות הם השריית, ושמן זית בקערה קטנה. מתבלים עם קצת מלח וטחינה או שתיים של פלפל.
לנער את הנוזל העודף את הפטריות ולהוסיף אותם לקערה גדולה יחד עם ירקות מבושלים ויניגרט. לזרוק ולהגיש עם בצל מטוגן זרועים מעל.