שעועית מטוגנת
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שעועית פינטו, שיני שום, גבינת צ'דר חדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שעועית בישול איטית למקפיא aka שעועית מטוגנת מחדש ללא מילוי, שעועית מטוגנת, ו שעועית מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
מיון ושטיפת שעועית; מקום בסיר לחץ.
הוסף 10 כוסות מים. סגור מכסה מאובטח; להביא ללחץ גבוה על חום גבוה (כ 7 דקות). לבשל 3 דקות.
הסר מהחום; מקום סיר לחץ תחת מים זורמים קרים.
מסננים שעועית, משליכים נוזל.
החזירו את השעועית לסיר הלחץ.
מוסיפים 10 כוסות מים, חזיר מלח ושום. סגור מכסה מאובטח; להביא ללחץ גבוה על חום גבוה (כ 7 דקות). להתאים את החום בינוני או ברמה כדי לשמור על לחץ גבוה; לבשל 1 שעה.
הסר מהחום; מקום סיר לחץ תחת מים זורמים קרים.
להשליך חזיר מלח. לקרר את השעועית לטמפרטורת החדר.
מסננים שעועית, הזמנה 1 כוס בישול נוזלי.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את השעועית, נוזל בישול שמור, ומלח. מחית את תערובת השעועית עם מחית תפוחי אדמה כדי עקביות הרצוי. מבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב.
הערה: כדי להכין במחבת: למיין ולשטוף שעועית, ולמקם בתנור הולנדי גדול. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל השעועית; מביאים לרתיחה. לבשל 2 דקות; להסיר מהחום. לכסות ולתת לעמוד 1 שעה.
מוסיפים שעועית, 10 כוסות מים, חזיר מלח ושום למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 1 שעה ו 45 דקות או עד שעועית מכרז. המשך עם השלכת חזיר מלח ולהשלים את המתכון לפי ההוראות.