שעועית מטוגנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית מטוגנת. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 261 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 27 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. אם יש לך שעועית פינטו, כמון טחון, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שעועית בישול איטית למקפיא aka שעועית מטוגנת מחדש ללא מילוי, שעועית מטוגנת, ו שעועית מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
שמור כשליש מהשעועית. מחית את שאר השעועית בקערה בינונית עם מזלג גדול. תניח בצד.
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד להשחמה קלה, כ 4 דקות.
מוסיפים את השום וממשיכים לבשל, ערבוב, עד השחמה קלה.
מוסיפים את התבלינים ומבשלים עד ריחני על 1 דקה.
מוסיפים את השעועית מחית חצי מרק; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה מעט, על 5 דקות.
מוסיפים את השעועית השמורה ומספיק מרק שנותר כדי לשחרר את השעועית. מבשלים עד השעועית עבה אבל לא דביק, על 2 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים בכוסברה הטרייה, אם תרצה, ומגישים.