שעועית מעושנת Ragout
שעועית מעושנת Ragout נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו מלח, מים, שעועית לימה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שעועית לבנה Ragout, שעועית לבנה Ragout עם טוסט, ו נקניק הודו בסיר אחד & Ragout שעועית (מתכונים דומים).
הוראות
מיון ושטיפת שעועית; מניחים בתנור הולנדי. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל שעועית, ומביאים לרתיחה; לבשל 2 דקות.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 1 שעה.
שעועית ניקוז, ולחזור למחבת.
מוסיפים 6 כוסות מים, תיבול עשן נוזלי, ו 2 עלי דפנה; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות.
מסננים שעועית במסננת; משליכים עלי דפנה. שים שעועית בצד.
הסר עור נייר לבן של ראשי שום, וודא שלא לקלף או להפריד שיני. לעטוף כל ראש בנפרד בנייר אלומיניום.
אופים ב 350 במשך 1 שעה; בואו מגניב במשך 10 דקות. ציפורן נפרדת, ולסחוט כדי לחלץ 1/3 כוס עיסת; להשליך עורות. תניח בצד את העיסה.
סקווש קיטור, מכוסה, 6 דקות או עד פריך-מכרז; להפריש.
מערבבים בצל ושרי בתנור הולנדי. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני 10 דקות. מערבבים בחומץ וסוכר. לבשל, חשופה, מעל חום בינוני-גבוה 15 דקות או עד בצל הופך זהב עמוק, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים שעועית, עיסת שום, סקווש, מרק, הבא 7 מרכיבים; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 15 דקות.
הסר מן החום; להשליך עלה דפנה, ומערבבים עגבניות.