שעועית - עוגת דה-וניז עם ענבים
מתכונים דומים: עוגת חלב עם אוכמניות וקטניות-de-venise, עוגת חלב עם אוכמניות וקטניות-De-Venise, ו עוגת שמן זית עם ענבים אדומים.
הוראות
מברשת 10 אינץ ' קוטר המחבת springform עם שמן זית. שורה תחתונה של מחבת עם קלף; מברשת קלף עם שמן זית.
לנפות קמח הבא 3 מרכיבים לתוך קערה.
להקציף 3/4 כוס סוכר, 6 כפות חמאה 3 כפות שמן בקערה גדולה עד חלקה.
להקציף ביצים, הן קליפות ווניל.
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם יין 3 תוספות כל, לטאטא רק עד חלקה לאחר כל תוספת.
העברת הבלילה למחבת מוכנה; החלק העליון.
אופים עוגה עד למעלה מוגדר, על 20 דקות. נקודה העליון של עוגה עם 2 כפות חמאה; מפזרים 2 כפות סוכר מעל.
אופים עד הזהב ו tester מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 20 דקות יותר. מגניב במחבת על מתלה 20 דקות. שחרר צדדים מחבת.
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר.