שעועית פינטו עם בייקון וחלפיניו
שעועית פינטו עם בייקון Jalapeños דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 394 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 336 אוהדים. אם יש לך שעועית פינטו, ל 3 פלפלים חלפיניו צ'ילה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. שעועית פינטו בייקון, שעועית פינטו עם בייקון ובצל ירוק, ו נאצ'וס גביני עם שעועית פינטו Salsan ו Jalapeños כבוש דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שמן חום במחבת בינונית על חום גבוה.
שים את jalapeños במחבת ומערבבים מעיל עם השמן.
בואו לבשל, מפנה מדי פעם, בכל הצדדים, עד שכל הצדדים הם השחמה יפה (כ 10-15 דקות, תלוי כמה חם הצורב שלך הוא).
חתוך וזרוק את הגבעול, הליבה, הזרעים והוורידים. קוצצים בגסות את שאר בשר חלפיניו.
מבשלים בייקון: בעוד jalapeños בישול, לבשל את פרוסות בייקון על חום נמוך בינוני במחבת גדולה, עד פריך.
הסר בייקון מהמחבת לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
יוצקים (לא להשליך את הניקוז!) כל אבל 2 כפות של שומן בייקון.
מוסיפים את הבצל הקצוץ למחבת עם שומן הבייקון. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עד שקוף משחימים קלות.
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד דקה. בעוד הבצל מתבשל, קוצצים את הבייקון המבושל.
מוסיפים את השעועית המבושלת, בייקון קצוץ, ואת jalapeños קצוץ למחבת ומערבבים לערבב.
מגישים עם כוסברה טרייה קצוצה, וסטייק וסלסה.