קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

שעועית פינטו עם בייקון וחלפיניו

שעועית פינטו עם בייקון וחלפיניו
שעועית פינטו עם בייקון Jalapeños דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 394 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 336 אוהדים. אם יש לך שעועית פינטו, ל 3 פלפלים חלפיניו צ'ילה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. שעועית פינטו בייקון, שעועית פינטו עם בייקון ובצל ירוק, ו נאצ'וס גביני עם שעועית פינטו Salsan ו Jalapeños כבוש דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
לבשל ולהכין jalapeños: 
2
שמן חום במחבת בינונית על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
שים את jalapeños במחבת ומערבבים מעיל עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בואו לבשל, מפנה מדי פעם, בכל הצדדים, עד שכל הצדדים הם השחמה יפה (כ 10-15 דקות, תלוי כמה חם הצורב שלך הוא).
5
הסר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
חתוך וזרוק את הגבעול, הליבה, הזרעים והוורידים. קוצצים בגסות את שאר בשר חלפיניו.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
מבשלים בייקון: בעוד jalapeños בישול, לבשל את פרוסות בייקון על חום נמוך בינוני במחבת גדולה, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר בייקון מהמחבת לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
יוצקים (לא להשליך את הניקוז!) כל אבל 2 כפות של שומן בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1
מוסיפים את הבצל הקצוץ למחבת עם שומן הבייקון. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עד שקוף משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד דקה. בעוד הבצל מתבשל, קוצצים את הבייקון המבושל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
בייקון מבושלבייקון מבושל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את השעועית המבושלת, בייקון קצוץ, ואת jalapeños קצוץ למחבת ומערבבים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מגישים עם כוסברה טרייה קצוצה, וסטייק וסלסה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
Dientes De AjoDientes De Ajo
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות