שעועית צמחונית אופה עם סלסה
שעועית Veggie אופה עם salsan הוא מנה עיקרית המגישה 4. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה, שמן צמחי, קטשופ צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אופה ארוחת בוקר צמחונית, שעועית שחורה והמבורגרים צמחוניים עם סלסה תירס, ו Southwest Veggie המבורגרים עם שעועית שחורה וסלסה תירס.
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה במשך 10 דקות עד במכרז.
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
בערך מועכים את השעועית במזלג.
מערבבים עם פירה, תירס מתוק, חצי בצל האביב, כל הגבינה וחצי הביצה. עונה.
זרוק את פירורי הלחם עם השמן והתיבול.
שים את הקמח, הביצה שנותרה ופירורים על צלחות. קח את התערובת, לטפוח לתוך המבורגר, ואז לטבול בקמח, ביצה ופירורים.
מניחים על תבנית אפייה לא דביקה. חזור לעשות
אופים עבור 15 דקות, ואז גריל עבור 2-3 דקות עד הזהב.
כדי להפוך את סלסה, לערבב את בצל האביב הנותרים עם עגבניות וקטשופ. עונה ומגישים בצד.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.