שעועית שחורה ונזיד ביתי
שעועית שחורה ותבשיל ביתי דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 331 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת צ'דר, כמון טחון, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די טוב. מתכונים דומים: שעועית שחורה, Hominy, ותבשיל כרוב, שעועית שחורה מתובלת, תבשיל Hominy וכרוב, ו Seitan המעושן, שעועית פינטו, תבשיל Hominy.
הוראות
בסיר גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מוסיף את פלפל, בצל ושום ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הירקות רק מתחילים חום, על 4 דקות.
מוסיפים את הבשר, הכמון, כוסברה וצ ' יפוטלה ומבשלים עד שהחזיר משחיז קלות, בערך 3 דקות יותר.
מוסיפים את השעועית השחורה, hominy ואת המלאי ולהביא לרתיחה. מבשלים את התבשיל על חום מתון עד מעובה מעט, על 10 דקות.
מוסיפים את הכוסברה ומתבלים את התבשיל במלח ופלפל. כפית את התבשיל לתוך קערות עמוקות, מפזרים את הצ ' דר ומגישים.
מגישים עם: טורטיות תירס חמות וקערה של שמנת חמוצה.