שעועית שחורה ותבשיל ביתי דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 331 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת צ'דר, כמון טחון, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די טוב. מתכונים דומים: שעועית שחורה, Hominy, ותבשיל כרוב, שעועית שחורה מתובלת, תבשיל Hominy וכרוב, ו Seitan המעושן, שעועית פינטו, תבשיל Hominy.
הוראות
1
בסיר גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיף את פלפל, בצל ושום ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הירקות רק מתחילים חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את הבשר, הכמון, כוסברה וצ ' יפוטלה ומבשלים עד שהחזיר משחיז קלות, בערך 3 דקות יותר.