קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

שעועית שחורה מטוגנת מחדש

שעועית שחורה מטוגנת מחדש
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, שעועית שחורה מטוגנת מחדש עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 136 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. אם יש לך שעועית שחורה, טורטיות תירס, אבקת צ'יפוטלה צ' ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 2285 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: שעועית שחורה מטוגנת מחדש, שעועית שחורה מטוגנת מחדש, ו שעועית שחורה מטוגנת מחדש.

הוראות

1
מניחים שעועית שחורה יבשה בקערה ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות את השעועית בשני סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בוא נשב למשך הלילה.
3
לחלופין, אם אין לך זמן להשרות את השעועית בן לילה, מניחים את השעועית היבשה בקערה גדולה ושופכים מים רותחים על השעועית, מכסים את השעועית לפחות בסנטימטר מים, ונותנים לשבת שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הערה, אם השעועית היבשה שלך הם קצת ישנים, או אם יש לך סיבה להאמין כי הם יהיו קשים לבשל (שעועית מאוחסנת באקלים חם או לח יכול להיות קשה), אתה יכול להוסיף קצת מלח למים (1 1/2 כפיות מלח 2 ליטרים של מים) אשר בשלב זה יעזור השעועית לרכך כאשר הם מבשלים מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
Sauté כמון, בצל, שום: 
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מחממים כף שמן זית בסיר עבה-תחתית גדול (הסיר שבו תשתמש כדי לבשל את השעועית) בחום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
תוסיף את הכמון. לאחר הכמון הוא רוחש, להוסיף את הבצל הקצוץ. מבשלים במשך 5 דקות בערך, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
9
מוסיפים שעועית מנוקזת ומים, מבשלים 2 שעות: לאחר השעועית ספוגה, הם היו צריכים להתרחב במידה ניכרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
10
מסננים את הנוזל השריית.
11
מוסיפים את השעועית מנוקזת ו 2 ליטרים של מים לבצל. להביא לרתיחה. מכסים חלקית את הסיר ומורידים את החום כדי לשמור על רתיחה. מבשלים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוסיפים מלח וכוסברה, מבשלים 30 דקות יותר: לאחר השעועית הבשלה במשך 2 שעות, מוסיפים 2 כפיות מלח (אם המלחת את המים השריית בשלב 1, ואז לטעום ראשון, ורק להוסיף כפית או כל כך יותר מלח אם אתה חושב שזה צריך את זה).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
הוסף 1/2 כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה טרייה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
14
תן לבשל חשפה במשך חצי שעה נוספת, או עד השעועית הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה בחום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את אבקת הצ 'יפוטלה, אבקת צ' ילי וכמון.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
3
לאחר התבלינים הם רוחשים, מוסיפים את הבצל הלבן קצוץ ומבשלים עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבןבצל לבן
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
5
מוסיפים שעועית, ואז מחית: 
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
6
מוסיפים את השעועית השחורה המבושלת (והנוזל מן הסיר) למחבת. השתמש מחית תפוחי אדמה כדי מועך את השעועית במחבת.  
מרכיבים שתצטרך
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
תן להם לבשל 3 עד 4 דקות יותר.
8
אם השעועית קצת רכה לטעמך, תן להם לבשל יותר. אם עבה מדי או יבש, להוסיף יותר מים. להתאים תבלינים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1
מקשטים עם בצל ירוק קצוץ, כוסברה טרייה, וקוטיג ' ה מתפוררת או גבינת פרסקו queso.
מרכיבים שתצטרך
Queso FrescoQueso Fresco
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
2
מגישים עם טורטייה צ ' יפס או תירס או טורטיות קמח (תירס אם אתה ללא גלוטן). נהדר בטאקו או בוריטוס, או לטבילה, או בצד עם סטייק.
מרכיבים שתצטרך
טורטייה קמחטורטייה קמח
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה