שעועית שחורה מעושנת
אם יש לך טפטוף בייקון, סוכר חום, עשן נוזלי בטעם היקורי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-5 דקות. נסו טוסט אבוקדו עם שעועית שחורה מעושנת, תרד וביצים, קינואה מטוגנת קובנית עם שעועית שחורה ועשן טמפה, ו צ'ילי הודו מעושן עם פלפל צ' יפוטלה, ושעועית שחורה לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים את השעועית השחורה מהמים השריית שלהם ומניחים בבישול איטי. מלא עם מספיק מים מתוקים כדי לכסות אותם. כיסוי ולהגדיר גבוה.
מטפטפים בייקון חום במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים עד למכרז. מערבבים את זה לתוך השעועית יחד עם סוכר חום, עשן נוזלי, מולסה ופרוסות חלפיניו. מערבבים כדי למזג, ואז לכסות ולבשל על גבוה במשך 5 עד 6 שעות, או עד שעועית מכרז.