קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית שחורה מעושנת

שעועית שחורה מעושנת
אם יש לך טפטוף בייקון, סוכר חום, עשן נוזלי בטעם היקורי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-5 דקות. נסו טוסט אבוקדו עם שעועית שחורה מעושנת, תרד וביצים, קינואה מטוגנת קובנית עם שעועית שחורה ועשן טמפה, ו צ'ילי הודו מעושן עם פלפל צ' יפוטלה, ושעועית שחורה לבנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסננים את השעועית השחורה מהמים השריית שלהם ומניחים בבישול איטי. מלא עם מספיק מים מתוקים כדי לכסות אותם. כיסוי ולהגדיר גבוה.
מרכיבים שתצטרך
(טרידר ג'ו'ס)(טרידר ג'ו'ס)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מטפטפים בייקון חום במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים עד למכרז. מערבבים את זה לתוך השעועית יחד עם סוכר חום, עשן נוזלי, מולסה ופרוסות חלפיניו. מערבבים כדי למזג, ואז לכסות ולבשל על גבוה במשך 5 עד 6 שעות, או עד שעועית מכרז.
מרכיבים שתצטרך
חלפיניו פרוסיםחלפיניו פרוסים
עשן נוזליעשן נוזלי
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה