שעועית שחורה מעושנת עם כבש בגריל
שעועית שחורה מעושנת עם כבש בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 764 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם כמון טחון, יין, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. מתכונים דומים: טוסט אבוקדו עם שעועית שחורה מעושנת, תרד וביצים, קינואה מטוגנת קובנית עם שעועית שחורה ועשן טמפה, ו צ'ילי הודו מעושן עם פלפל צ' יפוטלה, ושעועית שחורה לבנה.
הוראות
מיון שעועית עבור פסולת, ולאחר מכן לשטוף. מביאים שעועית ומים 1 ליטר לרתיחה מעל חום גבוה במחבת 5-6 ליטר. כיסוי, להרתיח במשך 2 דקות, ולהסיר מהחום. שעועית מוכנים לבשל לאחר השרייה במשך 2 שעות, אבל הם לעיכול יותר לאחר 4 שעות. כדי להשתמש, לנקז ולשטוף.
במחבת 4-5 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 כוסות מים, 1 בצל קצוץ כוס, כוס כוסברה, צ ' ילי, שום, 1/2 כפית כמון, ואורגנו לרתיחה. להפחית חום ומבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות. מערבולת בבלנדר עד חלקה.
במחבת לשלב תערובת בצל, מרק, שעועית ספוג. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 45 דקות.
בינתיים, במחבת 3-4 ליטר מעל חום בינוני, לעתים קרובות מערבבים בייקון ו 1 1/2 כוסות בצל עד הבצל הוא זהב עמוק, על 20 דקות. מערבבים ביין ומניחים בצד.
על מדף במחבת ברוילר 12 על 15 אינץ', עגבניות מטוגנות 2 אינץ ' מחום, הופך עד מושחר בכל רחבי, על 15 דקות. קוצצים גס; להפריש.
מוסיפים תערובת בייקון, עגבניות, מיורן טחון וחומץ לשעועית. מבשלים, חשוף, ערבוב לעתים קרובות, עד שעועית מכרז לנשוך מספיק נוזל מתאדה לעשות תבשיל סמיך, 30 עד 40 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
בעוד שעועית מבשלה, מפזרים כבש בכל רחבי עם מלח, פלפל, וכמון שנותר. מטאטאים 2 אינץ ' מתחת לחום, פונה פעם אחת, עד שנעשה לטעמך, על 8 דקות עבור בינוני נדיר.
תערובת שעועית כפית לתוך 4 קערות מרק רחבות. מעל כל אחד עם צלע כבש, ומקשטים עם ספרי מרג ' ורם.