שעועית שמנת
שעועית כליות מוקרם דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 197 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם זנגביל, חלב, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו שעועית קלויה, שעועית ואורז, ו Kielbasan ושעועית כליות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 3 עד 4 ליטר מעל חום בינוני, לשלב זרעי כוסברה, פלפל, וזרע כמון. שייק פאן לעתים קרובות עד תערובת הוא ארומטי זרעים הם מעט browner, על 6 דקות.
בבלנדר או מטחנת תבלינים, מערבולת או לטחון תערובת תבלינים לאבקה דקה.
במחבת 3 עד 4 ליטר מעל חום בינוני גבוה, להמס חמאה.
מוסיפים בצל, צ 'ילי, ג' ינג ' ר ושום; מערבבים לעתים קרובות עד בצל הוא משחי קלות, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים טחונים. מערבבים עד התבלינים ריחניים, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים שעועית, 1 כוס מים, וחלב. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד שעועית הם חם ומעילים רוטב כף עבה, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים מלח לפי הטעם. אם מה שהופך עד 1 יום קדימה, לכסות ולקרר; כדי להתחמם, מערבבים במחבת על חום בינוני עד מהביל.
יוצקים לתוך קערה ומקשטים עם כוסברה.