זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קליפת לימון, מלח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה אדיר. נסו שעועית ירוקה בחמאת פלפל צהוב, שעועית ירוקה עם חמאת פלפל צהוב, ו צלעות חזיר בסגנון ספרדי עם צ'וריסו ורוטב פלפל אדום קלוי ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
זרעים
2
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
3
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
4
בואו לעמוד 10 דקות. לקלף לחתוך לרצועות דקות.
5
מניחים שעועית ירוקה בסיר גדול של מים רותחים; לבשל 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
הסר עם כף מחורצת. שעועית לצלול לתוך מי קרח; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מים
שעועית
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
7
מוסיפים שעועית שעווה למים רותחים; מבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית שעווה
מים
8
מסננים ולצלול שעועית לתוך מי קרח; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מים
שעועית
9
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיפים רצועות פלפל, שעועית, שום, מלח ופלפל שחור; לטגן 2 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
פלפל
שום
שעועית
מלח
11
הסר מהחום, ולהוסיף את האגוזים, הקליפה, ואת המיץ, זורק בעדינות למעיל.