שעורה עם בייקון, אפונה ושמיר
שעורה עם בייקון, אפונה ושמיר היא תוספת שמגישה 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 301 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. אם יש לכם בייקון, בצל, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 71%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שעורה עם בייקון, אפונה ושמיר, קרם מרק שעורה ושמיר, ו סלט שעורה, פטריות ושמיר.
הוראות
הביאו לרתיחה את השעורה, 3 1/2 כוסות מים ו 1/2 כפית מלח בסיר בינוני על אש גבוהה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהשעורה לעיסה אך רכה, כ -50 דקות.
בינתיים מוסיפים את הבייקון בשכבה אחת למחבת טפלון גדולה על אש בינונית ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה ופריכה, כ -6 דקות.
מסירים את המחבת מהאש ומעבירים את הבייקון בעזרת כף מחוררת למגבות נייר לניקוז; שמרו את טפטופי הבייקון במחבת.
מחזירים את המחבת לאש בינונית וממיסים את החמאה בטפטופי הבייקון.
מוסיפים את הבצל ו -1 / 4 כפית מלח ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד להזהבה עמוקה, כ -25 דקות.
מוסיפים את האפונה ומערבבים עד מחומם דרך, כ 1 דקה.
מסננים את כל הנוזלים העודפים מהשעורה. מערבבים את השעורה לתערובת הבצל-אפונה. מערבבים פנימה את השמיר, מיץ הלימון ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל.
מעבירים לקערת הגשה ומפזרים את הבייקון.