קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

כריך פריטטה בייגל כיור מטבח

כריך פריטטה בייגל כיור מטבח
כריך פריטטה בייגל כיור מטבח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1511 קלוריות, 68 גרם חלבון, ו 91 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו קאיין, שום מגורען, פרובולון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 80%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: הכל חוץ מכיור המטבח, חשיש כיור מטבח, ו הכל חוץ מסלט כיור המטבח.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 3 1/2-אינץ-כדי-4-אינץ קוקי קאטר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
3
כוונן מתלה לתנור למצב האמצעי והגדר את התנור לצלייה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
במחבת טפלון אטומה לתנור בגודל 12 אינץ ' המוגדרת על אש בינונית, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהוא רק פריך, 4 עד 5 דקות. ואז הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הנקניקיה, מבשלים עד להשחמה טובה ומקפידים לפרק אותה בזמן שהיא מתבשלת, בערך 6 דקות. הניחו את הנקניק בצד עם הבייקון וזרקו את כל מלבד 1 עד 2 כפות משומן החזיר.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
6
מקציפים את הביצים וחצי וחצי יחד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מוסיפים את תערובת הביצים למחבת עם שומן החזיר, מניחים אותה על אש בינונית ומערבבים את הביצים בעזרת מרית גומי, מגרדים ומטים את התבנית כדי להחליק את תערובת הביצים סביב התבנית. מבשלים עד שהתחתית מתייצבת והחלק העליון עדיין רטוב ונוצץ, 2 עד 3 דקות. ואז מוסיפים פנימה את הבשרים והגבינות המבושלים, ומתבלים במלח ופלפל. השתמש מרית ולחץ את החומרים לתוך הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שומן חזירשומן חזיר
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
מכניסים לתנור ומבשלים עד להזהבה קלה מעל ומתנפח, 2 עד 4 דקות. לאחר מכן הניחו לפריטטה לנוח 5 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מערבבים בקערת ערבוב את גבינת השמנת, השמנת החמוצה, הסרירצ ' ה והבצל הירוק ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
SrirachaSriracha
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
10
החלק את הפריטטה על קרש חיתוך וחתוך לסיבובים בעזרת חותך עוגיות בגודל 3 1/2 אינץ 'עד 4 אינץ', תלוי בגודל הבייגל שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
בייגלבייגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
מניחים סיבוב פריטטה על כל בייגל ומעליו מריחה נדיבה של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
מגישים עם תוספת של חשיש אטומי וקצת רוטב נוסף לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
מחממים מחבת טפלון בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
זורקים את תפוחי האדמה עם השום המגורען, הפפריקה, הקאיין ומעט מלח ופלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
מוסיפים למחבת מחצית מהחמאה ומחצית השמן.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
16
בואו להמיס, ולאחר מכן להוסיף את תפוחי האדמה, לחיצה אותם עם מרית. מבשלים עד שהם פריכים וזהובים מצד אחד, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
17
הניחו תבנית אפייה או צלחת גדולה מעל המחבת והפכו בזהירות את תפוחי האדמה על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
18
מוסיפים למחבת את יתרת החמאה והשמן ומחליקים את תפוחי האדמה חזרה פנימה, בצד הלא מבושל כלפי מטה, ומבשלים עד להזהבה ופריך גם בצד השני, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
19
החלק על קרש חיתוך וחתוך לטריזים להגשה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאסיאגו מגורדאסיאגו מגורד8פרוסותבייקון, קצוץבייקון, קצוץ227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק איטלקי גורף, תרמילים הוסרו, קצוצים או מתפורריםנקניק איטלקי גורף, תרמילים הוסרו, קצוצים או מתפוררים2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו0(יכול להיות או להרחיק)קאייןקאיין85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת שמנת, בטמפרטורת החדרגבינת שמנת, בטמפרטורת החדר12largesביציםביצים4הכל בייגל, מפוצל וקלויהכל בייגל, מפוצל וקלוי11 קילו קישואים,חמוצים כשריםחמוצים כשרים3(חוֹרֶף)חצי-חציחצי-חצי2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות11 קילו קישואים,חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרובולון מגוררפרובולון מגורר907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה אדומים, קלופים, מגורדים גס על פומפיה של קופסאות וסחוטים יבשים במגבת מטבחתפוחי אדמה אדומים, קלופים, מגורדים גס על פומפיה של קופסאות וסחוטים יבשים במגבת מטבח4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור סדוק טרימלח ופלפל שחור סדוק טרי1סקאליון, טחוןסקאליון, טחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק2(יכול להיות או להרחיק)סריראצ'ה (או לפי הטעם)סריראצ'ה (או לפי הטעם)