שער שוקולד
שוקולד Gateau עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך תמצית vanillan, מרגרינה, תחליף ביצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו גטו דה שוקולד, שוקולד אגוזי לוז Gateau, ו שוקולד עמוק Gateau (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת 6 אינץ ' springform עם ספריי בישול; שורה תחתונה של מחבת עם נייר קלף. נייר קלף עם ספריי בישול; הגדר מחבת בצד.
מערבבים שוקולד ומרגרינה בסיר קטן; מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד להמיס שוקולד ומרגרינה.
שלב תחליף ביצה ו 3 מרכיבים הבאים, ערבוב טוב.
מוסיפים תערובת תחליף ביצה לתערובת שוקולד, מערבבים היטב עם מקציף תיל. מערבבים בקמח.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה. (
תערובת יהיה מחבת מעיל דק.)
אופים ב 325 במשך 20 דקות. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 דקות.
הסר עוגה מהמחבת; לקלף את נייר קלף, ולתת עוגה להתקרר לחלוטין על מתלה חוט.
מערבבים אבקת סוכר, קקאו, קורנפלור בסיר קטן; מערבבים בהדרגה בחלב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
הסר מהחום; מערבבים בוניל. מכסים ומקררים ביסודיות.
חותכים עוגה לרבעים, ויוצרים 4 טריזים. מחסנית 2 טריזים כדי ליצור טריז שכבתי; לחזור עם הנותרים 2 טריזים. אם תרצה, מקשטים עם פטל ונענע.