שפמנון בגריל עם אטריות (צ'ה Ca) הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 527 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך שאלוט, רוטב טבילה וייטנאמי, פילה אמנון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו שפמנון בגריל Herbed, שפמנון חריף צלוי, ו שפמנון יווני בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לערבב שאלוט טחון, רוטב דגים, אבקת קארי, זנגביל, כורכום, קאיין, ושום. יש לשטוף דגים ולייבש. לשפשף תערובת שאלוט על פילה וערימה בקערה. כיסוי וצינה 30 דקות או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
רוטב דגים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
כורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מברשת שני הצדדים של פילה בקלילות עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
3
מניחים דגים על גריל 4 עד 6 אינץ ' מעל מיטה מוצקה של גחלים חמים או מעל חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות); לכסות גריל גז. לבשל דגים, מפנה פעם אחת, עד בקושי אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 4 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מגישים חם או קר.
5
בינתיים, לחלק חסה, נבטי שעועית, נענע, וכוסברה בין שש קערות עמוקות, רחבות. אטריות תל באותה מידה על ירקות ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
צ'דר חריף, חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
להניח פילה דגים בגריל על כל תלולית של אטריות.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
מתכון לפיצוצ'רי
7
מפזרים בוטנים, בצל ירוק, שמיר, ובצלצלים מטוגנים באופן שווה מעל.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.