שפמנון לאפיט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שפמנון לאפיט. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1069 קלוריות. אם יש לך שמן צמחי, פלפל טחון, לקשט: פלחי לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שפמנון מסאלה, מרק שפמנון, ו עוגות שפמנון.
הוראות
מערבבים קמח, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל אדום טחון בצלחת רדודה. פילה לדלות בתערובת קמח; לטבול בתערובת חלב, ולדלות שוב בתערובת קמח.
יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; חום עד 36
פילה מטגנים 6 דקות או עד הזהב; לנקז על מגבות נייר. תתחמם.
לקלף שרימפס, ולהסיר את הוורידים, אם תרצה בכך.
ממיסים חמאה במחבת כבדה גדולה על אש בינונית; מוסיפים שרימפס ושום טחון, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שרימפס להפוך ורוד.
הסר שרימפס, שמירה על טפטוף במחבת.
מערבבים ורמוט לתוך שאריות מחבת שמורות; מביאים תערובת לרתיחה, ומבשלים 1 דקה.
להוסיף קצפת, 2 כפות בצל ירוק, מיץ לימון, נשאר 1/4 כפית מלח, ונשאר 1 עד 2 כפיות פלפל אדום הקרקע; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 12 עד 15 דקות או עד התערובת מעובה.
מניחים שפמנון על צלחת הגשה; טפטוף עם רוטב. למעלה עם שרימפס חזיר; מפזרים הנותרים 2 כפות בצל ירוק, ומקשטים,אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.