צלי החזיר האוקראיני של באבא
צלי החזיר של באבא האוקראיני דורש בערך 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי בתנור פשוט, בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, ו Uptown צלעות חזיר ורוטב תפוחים: בשר חזיר צלוי עם תפוחים אסקלופד.
הוראות
לטפוח בשר יבש עם מגבת נייר ולשפשף עם 2 כפות קמח ומלח.
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. בשר חום מכל הצדדים.
מוסיפים את הבצלים הפרוסים, מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים כשעה, מוסיפים מעט מים במידת הצורך. להפוך את הבשר פעמיים במהלך תהליך הקלייה.
מניחים סלק בסיר עם מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על חום בינוני ומבשלים עד סלק רך.
ניקוז, שומר נוזלים. קוצצים סלק לקוביות ומוסיפים למחבת הצלייה.
מוסיפים שזיפים מיובשים וסלק, מכסים ומבשלים במשך 5 דקות.
מערבבים 1 כף קמח עם שמנת חמוצה.
יוצקים למחבת צלייה ומערבבים היטב, מגרדים את הצדדים ואת התחתונה. מבשלים עד שהרוטב מתעבה. מתבלים בפפריקה ובטעם. התאם תיבול במידת הצורך.