קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

שפמנון מושחר בגריל עם חמאת חרדל קריאולית

שפמנון מושחר בגריל עם חמאת חרדל קריאולית
שפמנון מושחר בגריל עם חמאת חרדל קריאולית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לך חרדל קריאולי, סוכר מגורען, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שפמנון מושחר ברוטב קריאולי, בודין בגריל וחרדל קריאולי, ו סלמון בגריל עם שומר וחרדל קריאולי Spaetzle.

הוראות

1
מניחים חצי מהחמאה בקערה בינונית ומחית עם מרית עד להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את החרדל, מתבלים במלח ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מניחים את חמאת החרדל על יריעת ניילון.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
להתגלגל לתוך בול עץ ולסובב את הקצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
מניחים במקרר להקשיח, לפחות 30 דקות. בינתיים, תכין את הדג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מניחים את הפפריקה, קאיין, מלח נמדד, טימין, פלפל שחור, וסוכר בקערה קטנה ומערבבים לשלב באופן שווה; להפריש.ממיסים את החצי הנותר של החמאה ומניחים אותה בקערה קטנה. בנדיבות מברשת צד אחד של כל פילה שפמנון עם חמאה, באופן שווה מפזרים את הצדדים החמאה עם מחצית לשפשף התבלין, ולחץ בעדינות על פילה, כך התבלין לשפשף שומרת. הפוך את הפילה, מברשת בנדיבות עם חמאה, מפזרים באופן שווה עם המחצית הנותרת של לשפשף התבלין, ולחץ בעדינות כך התבלין לשפשף שומרת.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425). כאשר הגריל מוכן, לשפשף את הסורגים עם מגבת טבול בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מניחים את הפילה על הגריל ומבשלים ללא הפרעה עד סימני גריל מופיעים והדגים אטומים, על 3 עד 4 דקות. באמצעות מרית שטוחה, להעיף ולבשל עד מבושל לחלוטין דרך, על 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
העברה להגשה plates.To מגישים, לחתוך 4 (1/4-עד 1/2 אינץ ' עבה) סיבובים של חמאת חרדל (יהיה לך כמה שנשאר, אבל יכול לשרת פרוסות יותר אם תרצה).
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
10
מניחים עגול על גבי כל פיסת דגים ומגישים מיד עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.