שפמנון עלום עם כרישה וחרדל
שפמנון עלום עם כרישה וחרדל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם כרישה, מלח, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון עלום עם כרישה, עוף עלומה עם קורנית כרישה, ו צדפות עלומות עם כרישה וגזר (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל כרישה במים רותחים כדי לכסות 1 דקה; ניקוז. לצלול כרישה לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז.
לשפשף מחבת גדולה עם 1 כף חמאה, ומפזרים בצלצלים.
מניחים פילה על שאלוט, ויוצקים ורמוט ומרק עוף על פני דגים.
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. סדר כרישה סביב דגים. כיסוי עם נייר קלף בחמאה. מביאים נוזל לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 12 עד 14 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג, צולה מדי פעם.
יוצקים רוטב דרך רשת תיל מסננת לתוך קערה, הזמנת כרישה. להחזיר את הנוזל למחבת, ולהביא לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 2 דקות או עד הרוטב מצטמצם 3/4 כוס.
מוסיפים שמנת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 1 1/2 דקות או עד רוטב מופחת בחצי.
להקציף חרדל, 2 כפיות חמאה, ומיץ לימון. מערבבים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
הוסף כרישה שמורה, ומבשל 1 דקה או עד חם; כפית על דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.