שפמנון עלום עם כרישה וחרדל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם כרישה, מלח, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון עלום עם כרישה, עוף עלומה עם קורנית כרישה, ו צדפות עלומות עם כרישה וגזר (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל כרישה במים רותחים כדי לכסות 1 דקה; ניקוז. לצלול כרישה לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2
לשפשף מחבת גדולה עם 1 כף חמאה, ומפזרים בצלצלים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים פילה על שאלוט, ויוצקים ורמוט ומרק עוף על פני דגים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ורמוט
ממתק תמנון בריט
4
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. סדר כרישה סביב דגים. כיסוי עם נייר קלף בחמאה. מביאים נוזל לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 12 עד 14 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג, צולה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5
הסר דגים מהמחבת; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים רוטב דרך רשת תיל מסננת לתוך קערה, הזמנת כרישה. להחזיר את הנוזל למחבת, ולהביא לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 2 דקות או עד הרוטב מצטמצם 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים שמנת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 1 1/2 דקות או עד רוטב מופחת בחצי.
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.