שפמנון המתכון עם Tomatillo Salsan בחבילות יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו 1 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 12 קלוריות. מתאים ל-65 מנות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שפמנון, פלפל סראנו, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: 10 למעלה tomatillo s ו קלוי Tomatillo וסלסה זית ירוק, סלסה ורדה בסיסית (סלסה מקסיקנית Tomatillo), ו סלסה ורדה קלה (סלסה Tomatillo) לשימורים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°(או לראות וריאציה גריל, להלן). כדי להכין מנות, להתחיל עם ארבע חתיכות 20-24 אינץ ' ארוכה של נייר קלף או לסכל. לקפל במחצית לרוחב. עם קלף או רדיד מקופל, לצייר חצי צורת לב בצד אחד כפי שהיית עושה אם היית עושה ולנטיין. השתמש במספריים כדי לחתוך את צורת הלב. פתח את הלב.דג העונה עם כמון, 1/2 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מספריים מטבח
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים tomatillos, בצל, פלפל צ ' ילה, שום וכוסברה בקערה גדולה; מערבבים מיץ ליים, שמן, את הנותרים 1/4 כפית מלח קאיין לטעום (אם באמצעות).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
אבוקדו האס מעוך קלות
כמו פפיטאס
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים חלק אחד של דגים בצד אחד של כל לב פתוח קרוב למדי לקמט ומשאיר לפחות גבול 1 אינץ ' סביב הקצוות לקיפול.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
4
מקום אחד-רבע סלסה (כ 1 כוס) על גבי כל חלק דגים.סגור את החבילה כדי לכסות את החומרים. החל מלמעלה, לאטום את החבילה על ידי קיפול הקצוות יחד בסדרה של קפלים קטנים, הדוקים. סובב את קצה החבילה והכנס אותה מתחת כדי להשאיר את החבילה סגורה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De Ajo
ממתק תמנון בריט
5
מניחים את החבילות על תבנית אפייה גדולה (מנות עשויות לחפוף מעט).
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים עד הדג הוא אטום במרכז, על 20 דקות. (בזהירות לפתוח חבילה אחת כדי לבדוק doneness " להיות זהיר של הקיטור.)
שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.