שפמנון פלפל הלימון של שלי
שפמנון פלפל הלימון של שלי דורש בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ואינו מכיל גלוטן, ופסקאטרי משרת 2 . למנה העיקרית הזו יש 301 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתכון זה מכלמתכונים דורש סוכר חום קל, פלפל טחון, מלח ים ושמן זית. 13 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 54%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: שפמנון פלפל הלימון של שלי, שפמנון פלפל הלימון של שלי, ו שפמנון פלפל לימון.
הוראות
ממיסים חמאה עם שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל ירוק, שום, פטרוזיליה, מלח ופלפל בשמן החם עד שהירקות מתרככים, כ -2 דקות. מערבבים מיץ לימון ו 1/4 כוס סוכר חום לתערובת בצל ירוק, תוך ערבוב מתמיד עד להמסת הסוכר, כ -2 דקות נוספות.
מניחים פילה שפמנון למחבת; מבשלים עד שפמנון מתקלף בקלות בעזרת מזלג, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מעבירים שפמנון לצלחת ויוצקים מעל את רוטב מיץ הלימון שנותר.
מפזרים את יתרת הסוכר החום.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
שפמנון בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. פרנסיס סונומה קאונטי פינו נואר עם 4.9 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט פרנסיס סונומה מחוז פינו נואר]()
סנט פרנסיס סונומה מחוז פינו נואר
זהו פינו נואר עסיסי ובעל גוף בינוני עם רמזים לניחוחות דובדבן קולה, פטל וציפורן ואחריו טעמים בהירים ופריכים של רימון, דובדבן המלכה אן ונגיעה של ליקריץ.משתלב היטב עם סלמון, עוף צלוי, ירקות בגריל ומנות פסטה קלות.