שפמנון צלוי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 870 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 73 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צלפים, עלי פטרוזיליה, שמן בישול, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 38 דקות. נסו שפמנון ביסטרו, שפמנון Courtbouillon, ו שפמנון אל Forno (מתכונים דומים).
הוראות
1
תחמם את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
מעיל כל פילה שפמנון עם לשפשף יבש. טובלים את הדגים בשמן ומניחים את הפילה על גריל חם כדי ליצור סימני גריל. לאחר הקמת סימני גריל ואת פילה לשחרר מן הגריל, למקם את השפמנון לתוך מעשן. עשן במשך 2 דקות באמצעות שבבי עץ היקורי.
מרכיבים שתצטרך
שפמנון
צ ' יפס
דגים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
מוסיפים מים לצ ' יפס ומאדים את הדג עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
מים
דגים
4
הסר את השפמנון מן המעשן ומגישים מיד עם רוטב טרטר תוצרת בית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטר
שפמנון
5
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה קטנה. מתבלים במלח, לפי הטעם. צ ' יל, מכוסה, במקרר עד מוכן לשרת.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.