שפמנונים מטוגנים ברוטב טרטר Cajun
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קריאולים, אז תנו הזדמנות ל שפמנון מטוגן במחבת עם רוטב טרטר Cajun. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 240 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח, מיונז, רוטב פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שפמנונים מטוגנים ברוטב טרטר Cajun, מכרזי שפמנון חריפים עם רוטב טרטר Cajun, ו שפמנון מצופה קמח תירס עם תיבול Cajun ורוטב טרטר חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; מעיל עם תרסיס בישול.
מפזרים דגים באופן שווה עם תיבול Cajun ומלח.
הוסף 2 פילה למחבת; לבשל 4 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
הסר דגים מהמחבת, ולשמור על חום. לנגב את המחבת עם מגבות נייר; חלוק עם ספריי בישול. חזור על הנוהל עם שאריות 2 פילה.
בעוד דגים מבשלים, לשלב מיונז הבא 5 מרכיבים בקערה קטנה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.