שק ארוחת צהריים: עוטפת בקר ומנגו ותבלינים שעועית שחורה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 908 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טורטיות, מנגו, מלח גסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: שק ארוחת צהריים: שעועית שחורה צ'ילי עם חצילים, שק ארוחת צהריים: סלט יווני עם אורזו ואפונה שחורה עיניים, ו ארוחת צהריים שק: כריך רוסטביף עם בורסין.
הוראות
1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
שים את הצלי על מחבת גיליון קטנה או צלחת אפייה, לשפשף עם 1 כף שמן זית, 1 1/2 כפיות מלח, 1/2 פלפל כפית, ו טימין (אם משתמשים). כאשר התנור חם, צולים 40-50 דקות, עד שהבשר רך ומד חום מיידי מוכנס לתוך החלק העבה ביותר שלו רושם 130 ° F (עבור בינוני נדיר).