קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

שקד בקר של לואיז עשב

שקד בקר של לואיז עשב
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? המיטה של לואיז בשר טנדרלוין יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לך בשר טנדרלוין, בזיליקום, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בשר בקר Herbed Tenderloin, סטייק פילה בקר, ו Herbed בשר טנדרלוין עם שני בצל Jus.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לקשור tenderloin במרווחים של 2 אינץ ' עם חוט מטבח.
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
3
מערבבים שמן ושום בקערה; מברשת על בשר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים בזיליקום, רוזמרין, מלח ים ופלפל שחור יחד בקערה; מפזרים באופן שווה על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בשר בקר צלוי tenderloin בתנור שחומם מראש עד תחילת המשרד והוא חם מעט ורוד במרכז, 40 עד 50 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 140 מעלות F (60 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®