שקדי חזיר אוכמניות חריפים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את שקדי חזיר אוכמניות חריפים. מנה אחת מכילה 595 קלוריות , 95 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. תמורת $4.4 למנה , מתכון זה מכסה 42% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך אבקת צ'יפוטלה, שקדי חזיר, חרדל דגנים מלאים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 4 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מצטיין של 87% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שקדי חזיר עטופים בבייקון , שקדי חזיר צלויים טעימים עם סלט פטריות ועגבניות , וקדי חזיר בגריל ג'ינג'ר .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
בסיר בינוני על אש גבוהה מערבבים את שימור האוכמניות, אבקת הצ'יפוטלה, גרידת התפוז והמיץ ו-2 כפות מהחרדל. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מנמיכים את האש ועד לרתיחה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהגרגרים מתחילים להתפוצץ ובעקבות רוטב סמיך, כ-10 עד 15 דקות.
יוצקים לקערת הגשה ומניחים בצד.
משפשפים את השקד עם כף החרדל הנותרת ומתבלים מכל הצדדים במלח ופלפל.
שים את בשר החזיר על מגש מרופדת בנייר כסף על רשת וצולים כ-5 עד 6 סנטימטרים ממקור החום. הופכים את הבשר בערך כל 3 עד 5 דקות, מבשלים עד שמדחום קריאה מיידית רושם 145 מעלות F, בערך 15 עד 20 דקות. מניחים בצד על קרש חיתוך ומניחים לנוח כ-5 דקות, אוהלים בנייר כסף.
פורסים את בשר החזיר ומעבירים אותו לצלחת הגשה.
מגישים עם רוטב האוכמניות.