שקדי חזיר מדיירה
בשר חזיר Tenderloin Madeiran הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. זה עובד הכי טוב כמו משקה, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. אם יש לך יין מדיירה, שאלוט, תפוח סבתא סמית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: בשר בקר עם רוטב מדיירה, בייקון עטוף בשר טנדרלוין עם מדיירה, ו בשר בקר צלוי עם רוטב מדיירה פטריות.
הוראות
לשפשף חזיר עם 1/2 כפית שמן, טימין, מלח ופלפל.
מחממים את הנותרים 1/2 כפית שמן במחבת גדולה, כבדה עמיד מעל חום גבוה.
להוסיף חזיר; לבשל 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
הוסף תפוח למחבת. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של בשר חזיר; אופים ב 425 במשך 17 דקות או עד רשם מדחום 160 (מעט ורוד).
הסר חזיר ממחבת; להתחמם. לחזור מחבת לתנור העליון; מערבבים במדיירה, מרק, ושאלוט. מביאים לרתיחה; לבשל עד מופחת 1 כוס (כ 2 דקות). מערבבים בחרדל. חותכים חזיר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.