שקדי חזיר משופשפים בעשב ביסטרו
בשר חזיר משופשף בעשבי ביסטרו עשוי להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ללא חלב זה מגיש 4 ומחירו 2.0 $ למנה. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 26 גרם חלבון ו-26 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. המתכון הזה של Taste of Home דורש שקדי חזיר, מלח כשר, עירית ורוזמרין. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 61%. הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: שקדי חזיר משופשפים בעשבי תיבול, ריזוטו לובסטר עם שקדי בקר משופשפים בעשבי תיבול, ושקדי חזיר משופשפים בתבלינים.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים טרגון, טימין, רוזמרין, שום, פפריקה, מלח, פלפל ו-4 כפות שמן. משטחים פרוסות חזיר ל-1/4 אינץ'. עוֹבִי. לשפשף פרוסות בתערובת עשבי תיבול; מכסים ומצננים 15 דקות.
במחבת גדולה, מבשלים בשר חזיר בשמן הנותר בקבוצות על אש בינונית-גבוהה 1-2 דקות מכל צד או עד להשחמה.
מערבבים קמח למחבת עד לקבלת תערובת אחידה; להוסיף מרק בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שמסמיך.
מגישים עם חזיר ומפזרים עירית.
יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה
שקדי חזיר בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מלבק וסנג'ובזה. הגוף הקל של הפינו נואר מצוין לנתחים רזים, סנג'ובזה בגוף בינוני משלים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רבות מרכיבים אחרים, וזוגות מלבק טאני מלא עם נתחים שומניים וברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Taittinger Brut La Francaise. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
![טייטינגר ברוט לה פרנסז]()
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.