זה מושלם עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם חלב, פסטה orzo), אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתחליף הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. מתכונים דומים: כרובית-כרישה קוגל עם קרום שקדים-הרב, כרובית-כרישה קוגל עם קרום שקדים-הרב, ו סלופיני סלמון עם אורזו שקדים.
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לבשל orzo על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
לנקז ולהניח בצד.
4
שלב סוכר 3/4 כוס ואת 9 החומרים הבאים (דרך תחליף ביצה) במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מערבבים פסטה מבושלת ותערובת גבינת קוטג ' בקערה גדולה, ערבוב עד מעורבב היטב. תערובת orzo כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.