שקדים-Orzo קוגל
זה מושלם עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם חלב, פסטה orzo), אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתחליף הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. מתכונים דומים: כרובית-כרישה קוגל עם קרום שקדים-הרב, כרובית-כרישה קוגל עם קרום שקדים-הרב, ו סלופיני סלמון עם אורזו שקדים.
הוראות
לבשל orzo על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
שלב סוכר 3/4 כוס ואת 9 החומרים הבאים (דרך תחליף ביצה) במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מערבבים פסטה מבושלת ותערובת גבינת קוטג ' בקערה גדולה, ערבוב עד מעורבב היטב. תערובת orzo כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 325 במשך 40 דקות.
שלב הנותרים 1/4 כוס סוכר, שקדים פרוסים, והבא 3 מרכיבים (דרך 1/8 כפית מלח) בקערה קטנה; מערבבים בחמאה.
מפזרים קוגל עם תערובת שקדים; אופים 20 דקות נוספות. מגניב 15 דקות; לחתוך 16 חתיכות.