שקדים דוב טפרים
טפרי דוב שקדים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. והוא מספק כ 24 מנות . גשו לסופר וקנו ליקר אמרטו, שקדים טחונים, שקדים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו שקדים דוב טפרים, שקדים דוב טפרים, ו דוב טפרים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לנצח להדביק שקדים עם מיקסר חשמלי כדי לשבור אותו.
מוסיפים את השקדים, הסוכר והמלח; ממשיכים לערבב עד שממרח השקדים כבר לא גבשושי. מערבבים את החמאה, חלבונים, תמצית שקדים וליקר amaretto במהירות גבוהה עד כמה רך שאתה יכול לקבל את זה. תניח בצד.
באמצעות חצי מהבצק בכל פעם, מגלגלים אותו על משטח מקומח קלות למלבן ברוחב 8 אינץ 'ובעובי 1/4 אינץ'. לקצץ את הקצוות של הבצק.
חותכים את הבצק לחצי לאורכו כדי להפוך שתי רצועות רוחב 4 אינץ'.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו אפיית גיליונות עם נייר קלף.
מלא שקית מאפה באמצע הדרך עם מילוי שקדים צינור פס של מילוי במרכז כל רצועה.
מקציפים יחד את הביצה והמים.
מברשת על קצה אחד של כל רצועה. מקפלים כל רצועה על המילוי ולחץ בעדינות כדי לאטום אותו.
מברשת כל חתיכה עם ביצה לשטוף ומפזרים שקדים פרוסים מעל.
חותכים לחתיכות 3 עד 4 אינץ', ולאחר מכן לחתוך 1/2 חריצים אינץ לתוך קצה אטום כדי להפוך את "טפרים".
מניחים את טפרי הדוב לפחות שני סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה. מקררים וחוזרים עם המחצית השנייה של הבצק.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקדים קלויים ומאפה הוא חום זהוב, 25 עד 30 דקות. מגניב ואבק עם סוכר ' ממתקים ממש לפני ההגשה.