שקדים-פטל מקצפת ברים
שקדים-פטל מקצפת ברים הוא צמחוני ומספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם תמצית שקדים, להדביק שקדים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. . עם כפית ציון של 10% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שקדים-פטל מקצפת ברים, עוגות שקדים עם זיגוג פטל, מרנג שוויצרי, ועוגות שקדים מוערמים, ו מרנג שקדים עם סורבה פטל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 9x13 אינץ תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום משומן.
כדי להפוך את הקרום: בקערה גדולה, לערבב יחד את החמאה, ממרח שקדים, וסוכר חום עד חלקה. הכו בביצה אחת ובתמצית השקדים.
מערבבים את הקמח ומערבבים עד מעורבב היטב.
אופים 20 עד 25 דקות, או עד הזהב. להתקרר מעט, ולהפיץ את פטל משמר על הקרום.
בקערת זכוכית או מתכת גדולה, מקציפים חלבונים ביצה עד שהם יוצרים פסגות רכות. בהדרגה לנצח ב 1/2 כוס סוכר עד פסגות להיות נוקשה.
מורחים את המרנג על הריבה ומפזרים קוקוס.
אופים 15 עד 20 דקות, או עד המשרד.
בואו להתקרר על מדפים תיל. הרם רדיד ממחבת וחתוך מוטות עם סכין חדה.