שרימפס Ssam
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לך חסה, ג'ינג'ר, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. מתכונים דומים: Bo Ssäm, Bo Ssam, ו Bo Ssäm.
הוראות
שלב זנגביל, שום, 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה קצוצה, 3 כפות שמן צמחי ומשחה צ ' ילי בצלחת גדולה. לזרוק שרימפס במרינדה ולאפשר לעמוד במשך 15 דקות (או עד 2 שעות).
בעדינות להסיר כל עלה מהראש של חסה ביב ולסדר על מגש.
מניחים כוסברה נותרת, לימונים בצל ירוק קצוץ בקערות קטנות.
כאשר מוכן לאכול חום שנותר שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני. כאשר השמן מנצנץ מוסיפים שרימפס בשכבה אחת ומבשלים עד שהצד הראשון הוא ורוד ולא אחיד, 1 עד 2 דקות. הפוך שרימפס ומבשל עד הצד השני הוא ורוד שרימפס מבושל דרך, 1 עד 2 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם במלח.
מניחים בצלחת הגשה ומגישים עובר יחד עם חסה, בצל ירוק, כוסברה ולימונים, כך שכל אחד יכול לעשות לעטוף חסה משלהם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.