קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

שרימפס אורז מטוגן

שרימפס אורז מטוגן
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל סיני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: שרימפס מטוגן אורז / thingamajig שלישי עם הצלחה ® אורז, שרימפס אורז מטוגן, ו שרימפס אורז מטוגן.

הוראות

1
לזרוק שרימפס עם מלח, פלפל, קורנפלור: בקערה בינונית, מפזרים את השרימפס עם מלח, פלפל, ו קורנפלור, ולזרוק למעיל. להפריש לשבת במשך עשר דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מחממים מחבת sauté גדולה או wok (מחבת ברזל יצוק מתובל או אלומיניום קשה עובד היטב, הם יחסית מקל חופשי יכול לקחת את החום) על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
כאשר המחבת חמה מאוד (טיפת מים רוחשת באופן מיידי כאשר היא פוגעת במחבת), מערבולת בכף אחת של שמן הבישול כדי לצפות את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
צרוב שרימפס משני הצדדים: 
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4
מוסיפים את השרימפס למחבת החמה, ומפיצים אותם במהירות בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
תן להם לטגן במחבת בלי להזיז אותם, במשך 30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להפוך את השרימפס ולתת להם לטגן בצד השני לעוד 30 שניות או עד שהם מבושלים בעיקר דרך. (לא לבשל אותם כל הדרך!)
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
7
השתמש בכפית מחוררת כדי לגרוף את השרימפס מהמחבת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
לבשל ביצים מכות, מעט נוזל: להחזיר את המחבת למבער ולהוריד את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
להוסיף קצת יותר שמן אם המחבת צריכה את זה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את הביצים המוכות ומערבבים אותם במהירות כדי לטרוף אותם בזמן שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
כאשר הביצים לא מבושלות לגמרי, עדיין קצת נוזל, להעביר אותם מהמחבת לקערה עם שרימפס מבושל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
בצל ירוק Sauté, להוסיף אורז: לנקות את המחבת או ווק עם מגבות נייר ולהחזיר אותו למבער.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
13
מחממים את המחבת על גבוה וכאשר הוא חם, מערבולת בכף הנותרים או שתיים של שמן. כאשר השמן מנצנץ חם (כמעט עישון), מוסיפים את הבצל הירוק ואת sauté במשך 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
לאחר מכן מוסיפים את שאריות האורז המבושל למחבת ומערבבים עם הבצל הירוק כדי לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
אורז מבושלאורז מבושל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מורחים את תערובת בצל האורז על פני השטח של המחבת ולתת לו לטגן, בלי להזיז אותו. אתה צריך לשמוע את האורז רותח. לבשל במשך כ 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
השתמש במרית כדי להפוך את האורז, ולהפיץ אותו על המחבת שוב.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
תן לבשל עוד דקה.
18
מוסיפים רוטב סויה, גזר, אפונה, שרימפס, ביצים, שמן שומשום: 
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
19
מפזרים רוטב סויה על האורז ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
אפונה גויה®אפונה גויה®
20
מוסיפים את הגזר, אפונה, שרימפס, ביצים ושמן שומשום, ערבוב לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
21
מחממים הכל עד הלוהט.
22
מוסיפים עוד רוטב סויה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאורז מטוגן. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות לנגטווין פרינס ויניארד שנין בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
לנגטווין פרינס ויניארד שנין בלאן
לנגטווין פרינס ויניארד שנין בלאן
על ידי שימור הניחוחות והטעמים שנמסרו מהווינגרפ, לנגטווין צ ' נין בלאן הוא ביטוי תוסס של הזנים. פריך סבתא סמית ' אפל הערות להתמזג עם רמז של אגס טארט כדי ליצור יין בהיר ומרענן כי הוא קל ליהנות בכוחות עצמו.