שרימפס בגריל בסגנון ניו אורלינס
שרימפס בגריל בסגנון ניו אורלינס נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 399 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך מיץ לימון, מלח, ליווי: בגט ופלחי לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. נסו חסילון מנגל בסגנון ניו אורלינס, חסילון מנגל בסגנון ניו אורלינס, ו חסילונים בסגנון ניו אורלינס (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פגזי שרימפס עם מספריים באמצע הגב, משאירים את הזנב ואת החלק הראשון של הקליפה ללא פגע. לעשות חתך לאורך הגב שבו פגזים נחתכים devein, עוזב פגזים במקום. (פגזים ימנעו שרימפס מלהיות קשה בחוץ כאשר בגריל.) לזרוק שרימפס עם שמן, שום, ו 1/2 כפית מלח להשרות בטמפרטורת החדר מגניב 15 דקות.
בעוד שרימפס במרינדה, להכין גריל לבישול. אם באמצעות גריל פחם, פתחי אוורור בתחתית הגריל, ואז פחם אור. אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 3 עד 4 שניות. אם באמצעות גריל גז, מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז להפחית את החום בינוני גבוה.
חמאת חום, אבקת צ ' ילי, פלפל, רוטב ווסטרשייר, ונותר 1/4 מלח כפית בסיר כבד קטן על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד החמאה נמסה, ולאחר מכן להסיר מחום ומערבבים מיץ לימון.
חוט 4 או 5 שרימפס על כל שיפוד וגריל, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, מתהפך פעם אחת, עד רק מבושל דרך, 3 עד 4 דקות בסך הכל. לדחוף שרימפס מעל שיפודים לתוך קערה, ואז לשפוך תערובת חמאה עליהם לזרוק לשלב היטב.
* שרימפס ניתן צלוי על מחבת ברוילר 6 אינץ ' מחום, מתהפך פעם אחת, על 6 דקות בסך הכל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.