שרימפס בגריל, מנגו ואבוקדו
שרימפס בגריל, מנגו, ואבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 350 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו סוכר, פלחי ליים, סראנו צ'ילה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. מתכונים דומים: סלט אבוקדו-מנגו עם שרימפס בגריל, טאקו שרימפס בגריל עם סלסה אבוקדו מנגו, ו סלט מנגו, אבוקדו ושרימפס בגריל עם רוטב בוטנים.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה. להזמין תערובת מיץ 3/4 כוס. מערבבים גזר וצ ' ילה לתערובת מיץ 1/2 כוס הנותרים, ולהניח בצד.
מקלפים שרימפס, משאירים זנבות שלמים. החל בזנב, פרפר כל שרימפס, חיתוך ל, אבל לא דרך, ישבן של שרימפס.
שלב שמורות תערובת מיץ 3/4 כוס וחסילון בקערה גדולה, משליך למעיל; לכסות להשרות במקרר 1 שעה, משליך מדי פעם.
הסר שרימפס מהקערה, הזמנת מרינדה.
הכן גריל לחום בינוני גבוה.
מקום שמורות מרינדה בסיר קטן; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות. מגניב במקצת.
חוט 3 שרימפס על כל אחד 12 (10 אינץ') שיפודים.
מניחים שרימפס על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול. גריל שרימפס 2 1/2 דקות בכל צד או עד שנעשה, צולה לעתים קרובות עם מרינדה מבושלת.
חותכים 3 חצאי אבוקדו במחצית לאורכו; לקלף וקוביות הנותרים אבוקדו חצי.
מרינדה מבושלת מברשת מעל מנגו ו פלחי אבוקדו; מעיל עם ספריי בישול. מסדרים שכבה אחת על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. פרוסות ליים מעיל עם ספריי בישול; מקום על מתלה גריל. גריל פירות 2 דקות בכל צד או עד מסומן אבל לא רך, צולה לעתים קרובות עם מרינדה.
מניחים 1 עלה חסה על כל אחד 6 צלחות סלט; העליון כל עלה עם 2 פרוסות מנגו, 2 פלחי ליים, ו טריז אבוקדו 1.
מניחים 2 שיפודים על כל צלחת; מפזרים באופן שווה עם אבוקדו חתוך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.