קושירגיל
מוכן ב14 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

שרימפס בגריל עם ר ' מולדה

שרימפס בגריל עם ר ' מולדה
שרימפס בגריל עם ר ' מולדה נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטריאן ומספק כ 4 מנות. למנה העיקרית הזו יש 251 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מיץ לימון, בצל ירוק, שרימפס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 14 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו רמולד שרימפס בגריל, שרימפס בגריל עם ר ' מולדה, ו שרימפס בגריל עם ר ' מולדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב בקערה מיונז, חרדל, מלפפון חמוץ, מיץ לימון, בצל ירוק, רוטב טבסקו, פפריקה ופטרוזיליה. מכסים בניילון ומכניסים למקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבסקורוטב טבסקו
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
בצל ירוקבצל ירוק
חרדלחרדל
פפריקהפפריקה
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמוציםחמוצים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
2
מחממים גריל גז לבינוני. שרימפס חוט על שיפודים מתכת, מברשת עם שמן ומפזרים מלח. צולים שרימפס עד לבישול, כ -2 דקות לכל צד. (או הניחו על תבנית מרופדת בנייר כסף וצלו 6 סנטימטרים מהאש עד לבישול, 2 דקות לכל צד.)
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
תבנית אפייהתבנית אפייה
גרילגריל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
מוציאים שרימפס משיפודים ומגישים עם רמולדה בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. מייסארן ארשין פינו גרי עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
מיסארה ארשין פינו גרי
מיסארה ארשין פינו גרי
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, מברך את החיך שלך עם תווים של דשא חתוך ביום חם. היין מעוגן בחומציות חדה, אבל לא כל כך כדי להתגבר על הקנטה חולפת של מתיקות שמשאירה אותך מחייך. לארשין אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון תכשירים של דגים, עופות ובשר חזיר.