שרימפס במרינדה עם סלט ים תיכוני
שרימפס במרינדה עם סלט ים תיכוני הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו זיתים, מיץ לימון, פלפלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו סלט ירקות במרינדה ים תיכוני, סלט ים תיכוני עם כוסמין, חציל, קישואים וגבינה במרינדה, ו סלט שרימפס ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את השרימפס, מיץ לימון, שמן, בזיליקום, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מניחים בצד במשך 10 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
מוסיפים את הצנון, הפלפלים, הזיתים והפטה. מערבבים בעדינות לשלב. מחלקים בין קערות בודדות כף כל נוזל שנותר מעל צמרות.
מגישים עם פיתות צ ' יפס או לחם קרקר.בדרכים? הכנס סלט פירות ים פריך זה לתוך פיתה או לגלגל אותו בלחם שטוח לעטוף.