שרימפס בפסטה
שרימפס ופסטה Garlicky עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פירורי לחם בסגנון, קונכיות פסטה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פסטה עם שרימפס וסלט ארוגולה, מסיבת בישול וירטואלית Stonyfield: שרימפס Garlicky מעל פסטה עם יוגורט תרד פסטו, ו שרימפס בגריל דה Jonghe (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. Spray 4 (10-עוז) תבשילים בודדים עם ספריי בישול.
לבשל פסטה על 9 דקות או במשך זמן טבח מינימלי בימוי על החבילה.
בינתיים, בסיר 3 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שום; לבשל 1 עד 2 דקות או רק עד השום מתחיל חום. מערבבים בקמח; מבשלים עד שהתערובת חלקה ותוססת. בהדרגה להוסיף מרק חצי חצי, ערבוב כל הזמן, עד תערובת רותחים מתעבה. מערבבים ביין; לבשל ומערבבים 1 דקה.
מערבבים פסטה מבושלת, שרימפס, פטרוזיליה וגבינה; כף באופן שווה לתוך תבשילים.
בקערה קטנה, מערבבים יחד פירורי לחם וחמאה.
אופים 15 עד 20 דקות או עד מבעבע בקצוות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו