שרימפס ו-Cotija Enchiladas עם סלסה ורדה וקרמה מקסיקנה
המתכון שרימפס אנצ'ילדות Cotijan עם סלסה ורדה ו Crema Mexicana יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 1017 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך כוסברה בתוספת נוספת, אורגנו, גבינת פטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: אנצ'ילדות שרימפס תירס וקייל סלסה ורדה, דג מטוגן טוסטדה עם קרם, סלסה ורדה וסלט כרוב, ו אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס.
הוראות
מטאטא Preheat. קו bakingsheet גדול מצופה בסכל; מברשת קלות עם שמן זית 1tablespoon. סדר tomatillos, צ ' ילי poblano, בצד לקצץ, ו garliccloves על תבנית אפייה מוכנה. Broil untiltomatillos ו chiles מתחילים לרכךולשחוק בכמה מקומות, צופה מקרוב אש toprevent, על 10 דקות (לא notturn).
בואו לעמוד עד שיתקרר מספיק כדי להתמודד, על 15 דקות.
להעביר טומטילו למעבד. Peelgarlic ולהוסיף למעבד. פיל חרוך חלקים של צ 'ילי; קוצצים גס צ' ילי.
Addgenerous 1/3 כוס קצוצה צ ' ילי למעבד(מילואים הנותרים chiles עבור enchiladafilling).
הוסף 2 כוסות כוסברה ו 1 כוס ירוק למעבד; באמצעות / כיבוי פונה, להתמזג עד צורות מחית גס. עונה salsaverde לטעום עם מלח ופלפל.
להעביר 1 1/2 כוסות סלסה ורדה לקערה רדודה.
חום 2 כפות שמן nonstickskillet גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף בצל choppedred ו sauté עד מעט מתרכך, על 2 דקות.
מפזרים שרימפס עם מלח ופלפל.
להוסיף שרימפס, אורגנו,כמון, ונותר קצוץ צ ' ילי למחבת;סאוטה רק עד שרימפס הם כמעט opaquebut לא מבושל לחלוטין דרך, tossingoften, 3 עד 31/2 דקות.
מברשת 15x10x2 אינץ ' זכוכית אפייה צלחת עם להישאר 1 כף שמן זית.
מורחים 1/2 כוס salsaverde ממעבד בתחתית צלחת. Stacktortillas; לעטוף מגבות נייר לחהמקום על צלחת. טורטיות מיקרוגל על גבוהרק עד רך וגמיש, 1 עד 11/2 דקות.עבודה עם 1 טורטייה בכל פעם, לטבול טורטיליאנטו קערה עם 1 1/2 כוסות סלסה ורדה, turningto מעיל שני הצדדים באופן שווה.
להעביר את תבנית האפייה מוכנה.
מקום 4 שרימפסכמה תערובת בצל-צ 'ילה למטה במרכז טורטילה, ואז מפזרים כף מעוגלתפולצ' יז מעל.
מגלגלים את טורטייה, מצרףריזול ובצל-צ ' ילה מילוי.
הנח את צד התפר למטה בצלחת. חזור עם remainingtortillas, שרימפס,תערובת בצל-צ ' ילה,וגבינה.
מורחים 2 כוסות סלסה ורדממעבד אנצ ' ילדות.
אופים אנצ ' ילדות רק עד שחםבאמצעות וגבינה נמס, כ -20 דקות.באמצעות מרית, להעביר 2 אנצ ' ילדות כלכל 6 צלחות. כפית כל salsaverde הנותרים מעל; מפזרים גבינה נותרת.
טפטוף עם קרם ומקשטים עם פרוסות redonion וכוסברה קצוצה נוספת, אם תרצה בכך.
* זמין בסעיף התוצרת של כמהמרכולים בשווקים לטיניים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.