שרימפס ואפונה מסמיקים
שרימפס ואפונה מסמיקים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 558 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו שרימפס, גרידת לימון, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סנגריה הסמקה, ריבת אפרסק מסמיקה, ו מימוזה מסמיקה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את orzo: להביא את המרק לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים את orzo, להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, עד רק מכרז, 7 עד 9 דקות.
לנקז, ולהחזיר את orzo למחבת.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב לשלב. כיסוי כדי להתחמם.
חותכים את העגבניות חצי לאורכו, ולהסיר ולהשליך את הזרעים ואת הליבה. תניח בצד.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני נמוך.
מוסיף את השום ומבשל, רועד את המחבת, עד נבול, 5 דקות. מערבבים את העגבניות, רסק עגבניות, פרושוטו ואפונה. מבשלים, מנענעים את המחבת, עד העגבניות מתרככות, 5 דקות.
להעלות את החום בינוני גבוה ולהוסיף את השרימפס. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בבזיליקום ומבשלים, מנערים את המחבת והופכים את השרימפס, עד השרימפס מבושלים דרך, 3 עד 4 דקות.
מגישים את השרימפס על orzo בקערות רדודות.