שרימפס וארטישוק לינגוויני אלפרדו
שרימפס וארטישוק לינגוויני אלפרדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 450 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך לבבות ארטישוק, עלי בזיליקום, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: Linguine שרימפס ברוטב עגבניות ופטה (Aka שרימפס Saganaki Linguine), לינגוויני לב ארטישוק וארטישוק ירושלמי, ו לינגוויני אלפרדו.
הוראות
לבשל לינגוויני על פי הוראות החבילה.
בינתיים, שמור 1/4 לבבות ארטישוק כוס. במעבד מזון, מערבולת הנותרים מרכיבים למעט שרימפס עד מעורבב אבל עדיין עבה.
יוצקים רוטב לסיר בינוני. מערבבים שרימפס וארטישוקים שמורים; מבשלים מעל חום בינוני עד שהרוטב מתחיל לרתוח. להפחית חום ומבשלים עד רוטב מתעבה, על 10 דקות.
מסננים פסטה, לשים בקערה, ויוצקים רוטב על גבי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.