שרימפס וגרגרים נמוכים עם חרדל Vidalia ירוקים
שרימפס וחתיכים נמוכים עם חרדל Vidalia ירקות נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1366 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 91 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לכם קצפת כבדה, שרימפס, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שרימפס וחבית מחניק, השרימפס הנידח של מישל וגריסים, ו גרגרי עגבניות קלויים מפורקים ושרימפס, עם ירקות חרדל מוקפצים ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
בינתיים, להביא מרק לרתיחה בתנור הולנדי; לאט לערבב שיבולת שועל. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 5 דקות או עד לסיום.
הסר מהחום; מערבבים בחמאת 1/2 כוס ואת 3 המרכיבים הבאים. לכסות ולהניח בצד. (אם גריסים מתקשים בעוד תערובת שרימפס מבשל, מערבבים קצת חלב לפני ההגשה.)
נקניק חום במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הסר נקניק ממחבת, ניקוז שמן, ולהניח בצד.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת על חום בינוני גבוה.
להוסיף שום בצל ירוק; לטגן 1 דקה. מערבבים נקניק, שמנת, ושרימפס. לבשל 4 דקות או עד שרימפס להפוך ורוד. מערבבים ביין, מלח ופלפל.
מגישים עם חרדל Vidalia ירקות מעל שיבולת שועל.