שרימפס וגריסים
ניתן להכין את המתכון של שרימפס וגריסים תוך 35 דקות בערך . , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 800 קלוריות , 33 גרם חלבון ו -64 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, שמן זית, פלפלים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 52% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שרימפס וגריסים , שרימפס וגריסים ושרימפס וגריסים .
הוראות
מבשלים גריסים לפי הוראות האריזה; להניח בצד ולשמור על חום.
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים טאסו ומקפיצים עד לפריכות.
מוסיפים ירקות חתוכים לקוביות ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף.
מוסיפים שרימפס ומקפיצים במשך 30 עד 45 שניות, או עד לוורוד.
מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. מכסים את המחבת עם מעט יין לבן. מוסיפים לאט את השמנת ומצמצמים עד להסמכה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מחלקים גריסים בין 2 צלחות הגשה. מרפדים את שולי הצלחת בשרימפס (10 שרימפס למנה).
מקשטים עם צמרות בצל ירוק.
לרעיון נהדר לחתונה, השתמשו בכוסות מרטיני להגשת שרימפס וגריסים, עם הגריסים בתחתית ושרימפס ורוטב מעל.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.