שרימפס וגריסים של Arron
שרימפס וגריסים של Arron עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 379 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך חמאה, בצל, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח תירס הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . נסו שרימפס ודגנים, שרימפס ודגנים, ו שרימפס ודגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 2 כוסות שרימפס לרתיחה בסיר; להפחית את החום נמוך ולתת את המניה להתבשל.
להקציף קמח תירס עם הנותרים 1 כוס שרימפס מלאי בקערה עד חלקה.
לטאטא את קמח התירס הלח לתוך מלאי השרימפס הבוער. מערבבים גריסים מדי פעם עד מעובה מעט, 3 עד 5 דקות. מערבבים בחמאה עד incorporated.
מערבבים בגבינת צ ' דר חדה, כ 1 כף בכל פעם, עד גבינה נמסה בצורה חלקה לתוך שיבולת שועל.
להביא גריסים בחזרה לרתיחה ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז, 15 עד 20 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל שחור.
בעוד גריסים רותחים, שמן קנולה חום במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים סלרי עד מכרז, 3 עד 4 דקות; מערבבים בצל, פלפל ירוק, טימין, אורגנו. מבשלים ומערבבים ירקות עד הבצל שקוף, 7 עד 8 דקות.
מערבבים רוטב עגבניות לירקות מבושלים ומבשלים במשך כ 5 דקות כדי למזג את הטעמים; מערבבים את השמנת החמוצה כדי להפוך את הרוטב.
מערבבים שרימפס לתוך הרוטב עם ירקות ומחבת לכסות. להביא רוטב לרתיחה, לכסות, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים עד שרימפס ורוד כבר לא שקוף באמצע, 5 עד 7 דקות.
כדי לשרת, להפוך גריסים לתוך קערה גדולה רדודה המגישה ולסדר שרימפס על שיבולת שועל באמצעות מלקחיים.
יוצקים רוטב וירקות על שרימפס וגריסים; מתבלים לפי הטעם ברוטב פלפל חריף ומפזרים בצל ירוק.