שרימפס ודגנים מ 'האחים לי צ' רלסטון מטבח
חסילונים ודגנים מהמטבח של האחים לי צ'רלסטון הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. 84 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שרימפ בלי ראש, צ'רלסטון הומיני, עגבניות בשלות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: Charleston Hominy from ' The Lee Bros. Charleston Kitchen, קוקטייל הוגו מהמטבח של האחים לי צ'רלסטון, ו ממרח הגבינה של הנרי מהמטבח של האחים לי צ'רלסטון..
הוראות
לקלף ולאכול שרימפס, הזמנת שרימפס בקערה ואת הפגזים בסיר קטן.
מוסיפים 2 כוסות מים, עלה המפרץ, 1/2 כפית מלח כשר, 1/4 כפית סוכר, ואת קאיין לסיר עם הפגזים. עם כף, לאטום את הפגזים למטה מתחת לפני השטח של המים, לכסות, ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. לחשוף, להפוך את החום בינוני נמוך, ולתת את מלאי שרימפס להתבשל עד מופחת בחצי, על 10 דקות.
בינתיים, עם סכין חדה, לחתוך את השרימפס חצי לאורכו.
שים את העגבניות בבלנדר או מעבד מזון ולהוסיף את החומץ, 1/2 כפית מלח, ואת הנותרים 1/2 כפית סוכר. תהליך פירה חלקה, ולאחר מכן מסננים דרך מסננת בסדר, הקשה על העור והזרעים כדי לחלץ כמה שיותר מיץ ככל האפשר. זרוק את העור והזרעים. אתה צריך 1 1/2 כוסות של פירה עגבניות.
פזר את הבייקון במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני ומבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד הבייקון הוא משחיתים באופן מלא ו שניתנו השומן שלה, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, מעבירים את הבייקון לצלחת קטנה עטופה בנייר מגבת ומבשלים את השרימפס בשומן הבייקון בקבוצות, דואגים לא לצופף את המחבת, ומתערבבים מדי פעם, רק עד שהם כבר התכרבלו לתוך corkscrews והפך ורוד, על 2 דקות; עתודה על צלחת. לסחוט חצי לימון על השרימפס ומפזרים 2 צובטים של מלח.
מסננים את מלאי השרימפס לתוך מחבת sauté, זורק את המוצקים, ומערבבים עם כף עץ להרים את חתיכות השחמה טעימות מתחתית המחבת. כאשר המניות מבעבעות, כף מעל 2 כפות ולאחר מכן לטאטא אותם לתוך הקמח עם מזלג בקערה קטנה כדי להפוך את הדבק.
מוסיפים את פירה עגבניות ואת השום למחבת, מערבבים לשלב, ולאחר מכן לטאטא את ממרח הקמח לתוך הרוטב. מבשלים עד התערובת מעילים עבה את החלק האחורי של כף.
חותכים את החום, ומקפלים את השרימפס רק כדי להתחמם דרך. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל שחור וחומץ יין אדום.
חותכים את חצי לימון הנותרים לתוך 4 טריזים.
מגישים שרימפס על חם צ ' רלסטון Hominy, ומקשטים עם בייקון שמורות ופלחי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו