שרימפס וחטיפי גלילי אביב צ'ייב
המתכון שרימפס ו גלילי האביב צ'ייב יכול לספק הכמיהה ויאטנמית שלך בערך 15 דקות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 138 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ אורז, מיץ ליים, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו לחמניות שרימפס עם לימון Chive Mayo & Arugula, גלילי שרימפס, ו גלילי שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. להפחית לרתוח.
הוסף את שרימפס ניקה; לחלוט עד ורוד, על 2 דקות, בהתאם לגודל. באמצעות כפית מחוררת להסיר את השרימפס לקערה ולכסות עם מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול.
ניקוז. פרוס 18 שרימפס באורך חצי חכם. תניח בצד.החזר את המים לרתיחה.
הוסף ורמיצ ' לי וקוק, תוך ערבוב לעתים קרובות עד מתרכך, על 2 דקות.
הסר מהחום ולנקז את האטריות.
מעבירים אותם לקערה גדולה וזורקים עם רבע כוס מיץ ליים, שמן שומשום ומלח. תניח בצד.באמצעות קערה רדודה או צלחת עוגה מלאה במים חמים לטבול עטיפה נייר אורז במים במשך כ 5 שניות. העטיפה הופכת מעט גמישה, אך נשארת קשה בעיקר. זה יהיה להתרכך עוד יותר מחוץ למים.
תן למים העודפים לטפטף ולקטול את העטיפה על משטח עבודה.
הניחו כ- ¼ כוס של ורמיצ 'לי שמרכזה על השליש התחתון של העטיפה ויצרו אותה לצורת יומן באורך של כ-3 אינץ'. למעלה עם 3 של שרימפס חתוך כמות קטנה של מלפפון. מקפלים את שני הצדדים על הערימה מפגש הקצוות במרכז. מקפלים את הכנף התחתונה מעל הערימה.עבודה מלמטה, בזהירות רבה ככל האפשר, אבל שמירה על צורה אחידה מסודרת לגלגל את עטיפה ½ להפוך כך vermicelli פונה כלפי מעלה.
מניחים חצאי שרימפס 3, לחתוך את הצד, בקו מסודר ממש מעל ערימת החומרים התגלגל העליון עם 3 או 4 חתיכות של צ ' ייב. המשיכו להתגלגל כך שהשרימפס והעירית סגורים אך נראים דרך עטיפת נייר האורז. אתה יכול לתת כמה עירית לתלות על קצה אם אתה רוצה או לקצץ אותם בצורה מסודרת.
מניחים את הגליל המוגמר על צלחת ומכסים במגבת נייר לחה. חזור על התהליך 11 פעמים נוספות.
מגישים אותם עם עלי חסה כמו עטיפה עם כמה נענע עלי כוסברה השליכו על גבי.