שרימפס וסוכר אפונה
צריך מנה עיקרית פסקאטרית? שרימפס ואפונת הצמד סוכר יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 26 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 406 קלוריות. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כלמתכונים. 42 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם תרמילי אפונה של סוכר, יין, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: שרימפס קארי עם אפונת סוכר, קארי אדום עם שרימפס ואפונת סוכר, ו שרימפס עם אפונת סוכר וחמאת קשיו.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה לינגוויני ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה.
מסננים, שומרים 1/4 כוס נוזלים.
מחממים את שמן הזית ושמן הצ ' ילי בווק על אש בינונית-גבוהה.
מערבבים פנימה את השרימפס, תרמילי האפונה והשום. מבשלים ומערבבים 2 דקות, עד שרימפס כמעט אטום.
יוצקים את היין לווק ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מופחת על ידי 1/
מחזירים לווק שרימפס, אפונה ושום ומערבבים פנימה את מי הפסטה השמורים. ממשיכים לבשל ומערבבים עד שהשרימפס אטום.
מסירים את הווק מהאש ומערבבים פנימה את החמאה, מיץ הלימון והבזיליקום. זורקים עם הפסטה המבושלת להגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. סנטי סורטסלה פינו גריגיו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![סנטי סורטסלה פינו גריגיו]()
סנטי סורטסלה פינו גריגיו
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם תווים עליונים של פרי אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכת היטב על ידי חומציות וחמימות אלגנטיות, ומבטיחה גימור ארוך ומתמשך.