שרימפס וסרטנים מוקרמים
שרימפס וסרטנים מוקרמים עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, צ'דר חריף, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. וזה די טוב. נסו סרטן ושרימפס מוקרם, ממרח סרטנים מוקרמים, ו סרטן שמנת מוקרם מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר כבד תחתית על אש נמוכה מאוד. כאשר החמאה נמסה לחלוטין, מערבבים בקמח עם כף עץ. לבשל בערך 1 דקה על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן. מוסיפים לאט את החלב. באמצעות מקצף, מערבבים במהירות עד שיש לך רוטב חלק, על 2 דקות.
מוסיף את היין, מיץ לימון, מלח, פלפל שחור, ו קאיין ולהקציף שוב. לעבור לכפית העץ ולהמשיך לערבב את הרוטב הלבן עד שהוא חלק לחלוטין מעובה, על עקביות של מיונז.
להביא 2 כוסות מים 1/2 מלח כפית לרתיחה בסיר בינוני ולהוסיף את השרימפס. כאשר המים חוזרים לרתיחה, לבשל את השרימפס במשך 1 דקה.
לנקז באופן מיידי. בערך לקצוץ את השרימפס ולשים בקערת ערבוב גדולה.
הוסף את בשר סרטנים, עם הידיים שלך, לזרוק בעדינות לערבב.
יוצקים את הרוטב על פירות הים. עם כפית גדולה, לשלב בעדינות, דואג לא לפרק את בשר סרטנים.
לרסס מחבת רדיד אלומיניום חד פעמית מרובע 8 אינץ 'עם תרסיס שמן צמחי בישול (יהיה קצת נשאר לארוחת צהריים טעימה עבור הטבח) או להשתמש 11 על ידי צלחת תבשיל 7 אינץ'.
יוצקים את התערובת לתוך המחבת.
מניחים את הגבינה המגורדת על גבי, לחלוטין מכסה את תערובת פירות הים. לעטוף את התבשיל לא מבושל היטב עם לעטוף פלסטיק, עם רדיד אלומיניום.
מניחים את המחבת לתוך שקית מקפיא פלסטיק חותם. להקפיא. הכן תווית עם הוראות אלה: להפשיר לחלוטין במקרר. כאשר מוכן לאפות, להסיר את נייר פלסטיק לעטוף.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות f במשך כ 25 עד 30 דקות, עד מבעבע. אם מגישים מיד, אופים בתנור 350 מעלות f נחשף, במשך כ 25 דקות, עד מבעבע.